Fõoldal

Bisnode tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminõsítõ minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minõsíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértõk által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a BRD Papír Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminõsítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külsõ szakértõ is megerõsítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínûsége kiemelkedõen alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértõként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minõsítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.


A BRD Papír Kft. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.


A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minõsítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minõsíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkezõ vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminõsítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetõséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetõséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minõsítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minõsítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minõsítésbe, hogy az adott vállalkozás határidõben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyûjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minõsítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minõsítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minõsítés kialakításának köszönhetõen azt is, hogy ez elkövetkezõ egyévben milyen valószínûséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a BRD Papír Kft. a jövõben is stabil szereplõje lesz a piacnak.

brdpapir.hu All rights reserved 2009